Hvilke mobileiere er de smarteste?
Teknofil
(Bilde: Blackberry/Apple.)

Hvilke mobileiere er de smarteste?

Denne IQ-testen avgjør hvilket mobilmerke som gjør deg glupest.

Mange vil nok mene at smartmobilen din reflekterer deg og din personlighet, og omvendt. Hvilket merke vi foretrekker er ofte et helt bevisst valg, og kan si mer om deg enn du aner. Men stort sett måler man ikke intelligens i smartmobilvalg.

A Test of Wits begynner først ved å spørre deg hvem som har laget mobiltelefonen din, før den utsetter deg for en rekke hjernetrimøvelser. Gjennom spørsmål som "Hvor mange måneder har 28 dager?" (4 alternativer) måles deretter intelligensen din, for å se hvilke mobileiere som er de glupeste.

Blackberry nederst, iPhone øverst

Ifølge A Test of Wits er det iPhone-brukere som kommer best ut av testen. I gjennomsnitt brukte iPhone-brukere "bare"  94 sekunder på testen, mens Blackberry-brukere havnet nederst med 118 sekunder. På andreplass kom Nexus (99 sekunder), så Samsung (103 sekunder), HTC (105 sekunder), Nokia (109) og til slutt Blackberry.

Testen baserer seg imidlertid ikke på helt vitenskapelige metoder, ettersom du kan komme deg gjennom på rekordtid rett og slett bare ved å trykke på alle alternativene raskt etter hverandre. Dette kan derfor like godt bety at iPhone-brukere heller er sleipe enn smarte, og at Blackberry-kunder heller er nøyaktige enn dumme. Men det er artig statistikk likevel.

Prøv A Test of Wits selv, og se hvordan du klarer deg. 

Blackberry fortsetter å lansere mobiler:
Dette er den første brettmobilen til kanadierne »

(Kilde: Phonearena, Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen