Hver 5. nye PC er en Dell


Denne logoen står på hver femte nye PC

Det betyr at Dell Norge befester posisjonen sin som en av de største PC-produsentene i kongeriket, med en total markedsandel på 20,5 prosent - opp circa 2 prosent fra 18,6 forrige gang. Det er i bedriftsmarkedet Dell har satset mest, og derfor også der de innehar førsteplassen på salgsstatistikken - med nesten en tredjedel av markedet. Dells norgessjef kan knapt skjule gleden sin:

- At både kundemassen og mersalget øker sterkt, er et tegn på at kundene ser verdien av samarbeidet med Dell. Vi har også lykkes med å identifisere riktige partnere og vekstområder i Norge, sier Michael Jacobs, som er administrerende direktør for Dell Norge.

Mye tyder på at PC-salget har tatt seg opp igjen i dette kvartalet, ifølge IDG, som har utropt HP som den største selgeren av ferdigsydde PC-er i norden.

Dell har først og fremst vokst gjennom en rekke strategiske samarbeidsavtaler på bedriftssiden, som for eksempel med Postens IT-selskap ErgoGroup og EMC:

- Disse samarbeidsavtalene gir god effekt på mengden av nye kunder. Vi utfyller hverandre godt og er i stand til å ta et totalansvar for kundenes IT-løsninger, sier Jacobs videre i selskapets pressemelding. - Dette beviser at vi begynner å få et godt fungerende totaltilbud til kundene i samarbeid med våre partnere.

I løpet av året frem til nå har Dell kapret kunder som Gjensidige Nor og Esso, og selskapet er i ferd med å få et solid fotfeste også i offentlig sektor; med nye kunder som Sosial- og helsedirektoratet, Oslo kommune, og fylkeskommunene i Akershus, Buskerud, Telemark og Vestfold.

Dermed er det "statistisk sett" 20% prosent sjanse for at din neste PC blir en Dell :)

(Kilde: Dell Norge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen