Motorola Flash til venstre og Calgary til høyre.
Motorola Flash til venstre og Calgary til høyre. (Bilde: boygeniusreport.com)

Hvem skulle trodd dette?

Ryktene sier at Motorola har flere interessante mobiltelefoner på vei til neste år. I 2009-porteføljen skal det blant annet finnes trykkskjermtelefoner og fulltastaturtelefoner.

Interessant nok ser det ut til at Motorola er i ferd med å legge den noe trauste designen de er kjent for på hylla. Den mest lovende telefonen, Moto Flash, ser ifølge det som skal være lekkede produktbilder ut til å bli en ganske så lekker smarttelefon med fingerskjerm.

Windows-telefon?

Motorola Inferno har et gjennomsiktig lokk.
Motorola Inferno har et gjennomsiktig lokk.

Detaljene rundt Flash er fortsatt ikke kjent, men på bildet ser det ut til å være en tast med Windows-logo under skjermen, noe som trolig betyr at dette blir en Windows Mobile-telefon.

Selskapet slipper også en telefon kalt Calgary, som har en oppskyvbar skjerm som avdekker et fullt tastatur. Dette tastaturet ser ut til å være utformet som det klassiske Razr-tastaturet, men taster frest ut i ett sammenhengende stykke metall.

Moto Inferno

Det skal også komme en telefon kalt Inferno, som er en kamskjelltelefon med trykkskjerm. Når telefonen er lukket dekkes skjermen av et gjennomsiktig deksel, og når du løfter dette kan du bruke trykkskjermen. Høyttaleren skal være plassert på toppen av dekselet. Det ser ikke ut til at Inferno har taster.

Foreløpig er de nye Motorola-telefonene bare rykter, men ryktene stammer til gjengjeld fra den vanligvis presise nettsiden The Boy Genius Report. All erfaring tilser derfor at dette er reelle produkter.

(Kilder: boygeniusreport.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen