Hellas vant europafinalen i fjor, kanskje det i år blir Norge som stikker av med seieren?
Konkurranse
Hellas vant europafinalen i fjor, kanskje det i år blir Norge som stikker av med seieren?

Hvem skal til Tyskland?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I løpet av de siste fire ukene har overklokkere rundt om i landet tynt komponentene til bristepunktet, og gjerne lenger enn det. Målet for deltagerne var å sikre seg Norges plass i EM i overklokking 2009. Arrangementet blir avholt av hovedkortgiganten MSI i Tyskland den 17. til 19. juli. Skulle Norge bli en av de fem beste, blir laget sendt til den store finalen i Beijing.

Gode resultater

Selv om det i år var færre deltagere enn hva det var i fjor, har overklokkerne oppdrevet gode resultater. Samtlige deltagere har økt systemenes ytelse med over 200 %! Dette gikk fint selv om arrangøren av konkurransen hadde satt noen begrensninger på hvilke komponenter som kunne brukes.

Vinnerne

Deltagerne skulle jobbe i lag på to og to, og premier skulle bli delt ut til de tre øverste plasseringene. I tillegg fikk en tilfeldig deltager en "lucky loser" pris.

Slik ser resultatene ut:

  • 1. plass: ***dp*** og hifiking. 3DMark - 226,255 %, Superpi - 209,939 %
  • 2. plass: Amanita Muscaria og Knophflerbruce. 3DMark - 210,707 %, Superpi - 207,982 %
  • Lucky Looser Wheelman.

Vi gratulerer vinnerne! Vi tar nærmere kontakt.

Sistemann på listen vil i løpet av kort tid få et MSI ATI Radeon 4850 skjermkort i posten, mens Amanita Muscaria og Knophflerbruce har vunnet et MSI Eclipse SLI hovedkort. De som står på toppen av pallen vil få både hovedkort og skjermkort (MSI Eclipse SLI og MSI N285GTX), samt en tur til München, hvor Europafinalen vil bli avholdt, på MSIs regning.

Veien videre

Vi takker alle overklokkerne for deltagelse, og til alle de som holder denne lille nisjen i live. ***dp*** og hifiking skal nå representere i Norge i Europafinalen som vil bli avholdt ingen andre steder enn i den olympiske stadion i München. Vi får alle ønske de lykke til, hardware.no vil være på plass for å dekke hele arrangementet!

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen