Hvem skal spille Notorious B.I.G?

Ligner du denne mannen?
Ligner du denne mannen?

Fox Searchlight er på søken etter en ukjent skuespiller til hovedrollen i biografien om Christopher Wallace, best kjent som Notorious B.I.G. George Tillman har blitt hyret inn som regissør, men det er fremdeles åpning på hovedrollen. Produsent Wayne Barrow sier til AP at de kvalitetene, utstrålingen, stoltheten og fornuften er elementer som er vanskelig å finne noe sted, og innenfor Hollywood-segmentet var det bare Forest Whitaker som kunne levert en troverdig forestilling. Men Forest Whitaker er nå 46 år, mens Wallace aldri ble eldre enn 24 år.

Christopher Wallace ble født 21. mai 1972, og ble skutt ned og drept i en alder av 24 år den 9. mars 1997. Morderen ble aldri funnet og flere teorier rundt drapene på B.I.G og hans fiende Tupac Shakur, blant annet hvorvidt det var resultatet av en feide mellom de to. B.I.G. rakk bare å gi ut to album i sin karriere, ironisk nok het det siste "Life After Death" og ble utgitt 16 dager etter hans død. Debut-albumet "Ready to Die" fikk stående applaus fra en samlet musikkpresse, og fra platekjøperne.

Tror du du er egnet til rollen som en 90-tallets rap-legender så finner du mer informasjon på http://foxsearchlight.com/notorious/.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen