Hvem leverer best TV?
Teknofil

Hvem leverer best TV?

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Med inntoget av digital-TV og slukningen av den analoge nettet har kampen om din tid foran TV-apparatet hardnet til. TV-distributørene kommer stadig med nye tjenester og tilbud for å levere deg underholdning. Men hvem er egentlig best?

Sterkt engasjement
Siden vi åpnet vårt nye forum har vi merket at veldig mange er sterkt engasjert i TV-distributørene. Både Viasat, Lyse, Canal Digital, RiksTV, Get og Nexgentel sin IPTV får både ris og ros. Noen reagerer på stive priser, andre kommenterer kundeservice og veldig mange har sterke meninger om de digitale mottakerne på markedet. Vi har derfor åpnet for en egen avstemning hvor du kan stemme på hvilken TV-distributør som har det beste tilbudet.

Her kan du gå inn for å stemme og si din mening om TV-distributørene.


Vi vil høre din stemme
For å stemme må du registrere deg, men å kommentere er åpent for alle. Har du en kommentar om Viasats kundeservice, syns du Lyse Altibox har en glimrende tjeneste, eller syns du Canal Digital har et eksepsjonelt bra kanaltilbud. Si i så fall din mening. Om du derimot syns kanaltilbudet er for dårlig, så vil vi selvfølgelig gjerne høre det også.

Tidligere har vi lansert en lignende avstemning på nettlesere, denne gangen er det altså TV-distributørene som settes i fokus. Vi gleder oss stort til å få inn din stemme og se hva du skulle ønske var bedre i landets TV-tilbud.

Her kan du gi din stemme og si din mening om Norges TV-distributører.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen