Hvem har raskest bredbånd?

Stadig fler tester sin hastighet på vårt speedometer og nye aktører kommer stadig til. Her er aktørene som gir best hastighet.

Test farten på din egen nettlinje her.

Interessante tall
Teknofils Speedometer har på kort tid klart å få inn en rekke data fra dere lesere og vi håper selvfølgelig at enda flere kommer inn etter hvert. Men så langt er tallenes tale klare.

Det er få av de store aktørene som kommer spesielt høyt opp på vårt speedometer når det gjelder hastighet. Både Telenor og Nextgentel ligger rimelig midt på treet. Telenor har en målt gjennomsnittshastighet på 3871 kb per sekund mens Nextgentel har en hastighet på 4422 kb per sekund. Dette er slett ikke overraskende da begge selskapene tilbyr et større utvalg av hastigheter til sine kunder. Canal Digital begynner derimot å dra kraftig ifra på vår statistikk og får gjennomsnittshastighet på 8.468. Dette er dermed det selskapet som har høyest hastighet og flest målinger.

Lokalt fibernett på topp
Canal Digital klarer derimot ikke å komme helt til topps. Det troner tilbyderen Homebase med en snitthastighet på 10.358Kb per sekund i sitt fibernett. Det skal legges til at Homebase langt fra har samme antall målinger som Telenor, Nextgentel eller Canal Digital, men det er tydelig at tilbydere som satser med lokalt fibernett ligger høyt oppe i hastighet på våre målinger.

Om du vil teste hastigheten på din egen nettlinje kan du gå inn på vårt speedometer her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen