Hvem er historiens heftigste kriger?

Har du noen gang lurt på hvem som hadde vunnet en kamp mellom Djengis Khan og Alexander Den Store, eller andre legendariske krigere? Det har TV-serien Deadliest Warrior forsøkt å besvare i tre sesonger, og i fjor fikk vi også sjansen til å ta del i knivingen via et TV-spill. Nå skal det få en oppfølger. Ology melder at Deadly Warrior: Legends, som det skal hete, utgis til Xbox Live Arcade og PlayStation Network i løpet av juli måned.

Det er snakk om et slåssespill sett fra siden, og vi skal få tilgang til dobbelt så mange slåsshelter som i forgjengeren. Her vil blant annet den skotske frigjøringshelten William Wallace, blant annet kjent fra Braveheart, og Zulu-helten Shaka Zulu. Vi skal også få en ny kampanjemodus kalt "Generals", hvor man skal benytte taktikk og andre personlige fortrinn for å seire. I tillegg blir det selvsagt nye nivåer og andre småmoduser.

Spillet skal være det første som utgis av MTV Games' nye interne utgiverstudio, 345 Games. De vil ha fokus på å slippe spillmatiseringer av andre konsepter tilhørende Spike TV og MTV, blant annet en tittel basert på komiserien Ugly Americans kalt Ugly Americans: Apocalypsegeddon. Dette skal være et actionspill for fire spillere i Castle Crashers-stil.

Deadly Warrior: Legends utgis i løpet av juli til Xbox 360 og PlayStation 3.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen