Hvilket lags supportere kan juble høyest etter FIFA-turneringen? (Bilde: Foto: EA Sports)

Hvem er Norges beste supportere i FIFA?

Supporterklubbene i Tippeligaen skal konkurrere i landsomfattende turnering.

I høst arrangeres det en landsomfattende turnering i det populære fotballspillet FIFA 13, men med en artig vri. Deltagerne skal nemlig ikke bare konkurrere seg i mellom, men skal også forsvare sitt Tippeligalags heder og ære når det skal avgjøres hvem som er Norges beste supporterklubb.

Det er nettstedet Gamer.no som via sitt turneringsarrangement, Gamer’s Paradise, arrangerer konkurransen i samarbeid med Norsk Toppfotball og de lokale supporterklubbene.

Alle kan delta

Det tilbys to måter å kvalifisere seg på. Enten kan man melde seg via turneringsidene for å kjempe mot andre ivrige Tippeligafans på Internett, eller så kan man delta på lokale turneringer i regi av favorittlagets supporterklubb.

FIFA 13 lar deg spille som favorittlaget fra Tippeligaen.
FIFA 13 lar deg spille som favorittlaget fra Tippeligaen.

Frem til midten av oktober vil supporterklubbene arrangere turneringskvelder i sine puber for å finne ut hvem som skal representere sin klubb. Samtlige supporterklubber har meldt sin interesse for å delta.

Vinneren av den lokale pubturneringen og vinneren av onlineturneringen for sin klubb møtes fysisk på den lokale supporterpuben 20. oktober. Der skal de to samarbeide i et pubmesterskap mot de øvrige 15 klubbene.

Finale i Oslo

De beste lagene møtes så til avsluttende finaler med publikum i Oslo City 27. oktober. Her blir supportere og Tippeligaspillere invitert til å heie frem sitt lag, og kampene sendes på storskjerm.

Redaktør for Gamer og Gamer’s Paradise, Tor-Steinar Nastad Tangedal, er glad for iveren rundt prosjektet.

– Det er inspirerende å se hvordan både supporterklubber og FIFA-spillere i Norge går sammen for å kjempe om heder og ære for sitt lokale Tippeligalag. At hovedturneringen foregår der supporterne vanligvis møtes er også med på å forene disse to miljøene på en helt ny måte, sier Tangedal.

Alle som ønsker å delta kan melde seg på turneringssidene.

Les også: Sniktitt: FIFA 13

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen