Hva vil skje med Indiana Jones 5?

"For siste gang Steven, jeg gidder ikke lage noen ny Indy-film om ikke Chewbacca er med. Vi må tenke nytt!"

I et lengre intervju med britiske Timesonline.com avslørte George Lucas at de to filmkameratene ikke er fullstendig på linje med hverandre om hvordan Indiana Jones-konseptet skal utvikle seg i fremtiden.

Ulike visjoner

Uenigheten består hovedsaklig i at Spielberg ønsker å bevare mest mulig av det gamle konseptet, mens Lucas selv har lyst til å ta historien i nye retninger.

- Jeg er i fremtiden, Steven er i fortiden. Han prøver å ta oss tilbake til gamle dager, jeg ønsker å ta det til en helt ny plass. Så vi har en slags spenning mellom oss, innrømmer Lucas.

Måtte inngå kompromiss

Problemet skal også ha gjort seg gjeldende i arbeidet med den siste filmen, "Indiana Jones og krystallhodeskallenes forbannelse", som endte opp med å bli et kompromiss av de to visjonene.

- Den ble en slags hybrid av to vidt forskjellige idéer. Vi får se hvordan det går med neste film, fortalte Lucas. Han opplevde det som en utfordring å få alle til å enes om historien i den forrige filmen.

- Steven var ikke altfor entusiastisk. Jeg prøvde å overtale ham, fortalte Star Wars-skaperen.

Spielberg skal imidlertid være langt mer positivt innstilt til den femte filmen, og Lucas har selv sagt at filmen garantert kommer til å se dagens lys hvis de kan komme opp med en ide alle kan godkjenne.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen