Hva var mest populært av komponenter i prisguiden?

Radeon HD 5970 med 4 GB, populært og dyrt
Radeon HD 5970 med 4 GB, populært og dyrt

Vi har tatt en titt på hvilke produkter som har vært mest populære i prisguiden siste uken, for å begrense oss litt har vi sett på prosessorer, skjermkort, hovedkort og minnemoduler.

Prosessorer er først ut, og der venter en liten overraskelse. På toppen ligger nemlig AMDs Athlon 64 3200+, denne prosessoren er ikke akkurat ny og vi skjønte egentlig ikke hva den gjorde på topp. Svaret var likevel enkelt, den er såpass billig at den havner helt på topp og dermed blir den klikket på. Deretter følger to litt mer naturlige prosessorer, nemlig Intels Core i7 920 og Core i5 750, to svært aktuelle prosessorer for hver sine plattformer. Etter disse følger et par Phenom II-prosessorer.

Når det gjelder skjermkort er det Sapphire som er på topp, med sitt Radeon HD 5970 4 GB, med en pris på nesten 10000 kroner! Deretter er det et nytt Sapphire-kort i form av Radeon HD 5870 Vapor-X, tett etterfulgt av XFX Radeon HD 5970 2 GB BE. Listen er ellers dominert av Sapphire og Radeons 5-serie, vi finner ikke et eneste Geforce-basert kort på topp 10-listen for siste uke.

Asus tar storeslem siste uken på hovedkortfronten, M4A89TD PRO ligger på topp, etterfulgt av AT5IONT-I og Crosshair IV Formula.

Vi avslutter med minnemoduler. Der er det OCZ som ligger på topp med sitt DDR3 1600 MHz 6 GB-sett i Platinum-utgave. Deretter følger tilsvarende sett fra Corsair, før ettokanalssett fra Corsair tar over.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen