Hva skjer på akam?

Det har ikke vært noen nyheter de siste dagene, og det blir stille på forsiden av Akam. Vi vet hvordan det er. Du er sulten på nyheter, vil høre om de fete, nye produktene, og synes det er ille at det skjer så lite.

Siden det er en stor fotomesse i Florida i slutten av måneden, holder de fleste produsentene igjen litt, for å kunne lansere godbiter der. Derfor vil det bli svært høy aktivitet om et par uker. I stedet for at Akam reiser dit, passer vi på å sitte klar for å skrive om nye produkter som kommer.

Men det skjer mer enn det. Fra neste uke av kan dere forvente en del tester av helt nye produkter. Vi jobber hardt for å få tak i testprodukter tidlig. Noen ganger lykkes vi, og andre ganger ikke. Men i det siste har vi truffet godt, og det vil komme tester av produkter det Alternativ tekst mangleromtrent ikke finnes ordentlig omtale av andre steder.

På toppen av dette, har vi store planer på gang. Akam-redaktøren skal ut på tur, og dere skal få være med å bestemme hva han skal gjøre underveis. Turen blir ganske lang og strabasiøs, og flere kameraer skal bli med. Vi vil be om lesernes forslag til hvordan kameraene skal testes, og hva dere ønsker at vi skriver om i forbindelse med turen. Følg med for oppdateringer om når og hvor og hvorfor, utover vinteren.

Kommentarer (0)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen