Hva skjedde før "The Thing"?

For nesten to år siden fikk vi vite at Strike Entertainment og Universal Pictures, teamet bak den suksessfulle nyinnspillingen av "Dawn of the Dead", skulle stå for gjeninnspillingen av den gamle skrekk-klassikeren, "The Thing". Etter dette har det vært nok så stille rundt prosjektet, men nå kommer endelig en oppdatering.

Dette var skikkelig fett i 1982. Vi satser på en liten oppdatering eller to i den nye filmen.
Dette var skikkelig fett i 1982. Vi satser på en liten oppdatering eller to i den nye filmen.

Ingen gjeninnspilling

I skrivende stund så ligger filmen på 173. plass på IMDbs top 250, og det er nok mange av dem som vil si seg enig i at dette er en klassiker som så absolutt ikke trenger å bli spilt inn på ny. Vel, her kommer de gode nyhetene: LatinoReview har pratet med produsent Marc Abraham, som nå kan fortelle oss at filmen ikke blir noen gjeninnspilling, men en prequel - altså en film som skal foregå før handlingen i originalfilmen.

- Dette blir mer en prequel enn en oppfølger. Og den kommer til å ta plass i samme tidssrom, sier produsenten.

- Den kommer til å vise hendelsene som ledet til den originale filmen i 1982, fortsetter han.

"The Thing"...?

For de av dere som ikke har sett John Carpenters "The Thing", som igjen faktisk var en nyproduksjon av "The Thing from Another World" fra 1951, så handler den i korte trekk om et team forskere i Antarktis, som støter på et formskiftende romvesen. De blir nemlig sendt ut for å granske et norsk team, som ble massakrert av det ukjente vesenet.

Filmen avslørte aldri opphavet til romvesenet eller hvordan det kom seg til jorden. Kanskje vi nå vil få svar på noe av dette og se hva som skjedde med det norske teamet.

Ikke den første

Dette er langt fra den første av John Carpenters filmer som på nytt ser dagens lys. Både "The Fog" og "Assault on Precinct 13" har blitt spilt inn på ny. Og i fjor så kom også Rob Zombie ut med en nyinnspilling av "Halloween".

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen