Sjekk ut den ekstreme arbeidsstasjonen

Teknofil Hva med en slik på kontoret?

Sjekk ut den ekstreme arbeidsstasjonen

Keisertrone får mer vennlig pris.

De som er interesserte i litt luksus og ekstreme løsninger kan ta en nærmere titt på denne arbeidsstasjonen. Den heter Emperor 1510 og har et oppsett for tre skjermer sammen med et behagelig sete.

Emperor 1510 er skapt av Modern Work Environment Lab, og er ifølge dem ment for bruk i hjemmet eller på jobben. Det er nok en god del år til noe som dette blir en populær og overkommelig kontorløsning, men muligheten er i hvert fall der.

Stilren komfort

Den skorpionaktige arbeidsstasjonen veier 147 kg og har opplegg for to-tre skjermer i størrelsene 19 til 27 tommer. Den bøyde rammen er lagd av stål og har integrert LED-belysning, justerbart brett for tastatur og benstøtte.

Emperor 1510 kan vippes bakover med opptil 15 grader og setet kan justeres i tillegg, slik at totalsummen blir 25 grader. Alt ledningkaoset befinner seg inne i rammen og PC-en er plassert under setet, slik at oppsettet er stilrent.

Av tilkoblingsmuligheter finner vi tre HDMI-kontakter og fire USB-porter under armlenet. Et Bose 2.1-system sørger for lyden, sammen med en basskasse som også er under setet. Lydsystemet har en rekke kontroller som er plassert ved brukerens fingertupper.

Mer overkommelig pris

Emperor 1510 er etterkommeren til Emperor 200 fra 2009. Sistnevnte kostet svimlende 265 000 kroner da den kom ut, mens den nye utgaven har fått en vesentlig prisreduksjon og koster "bare" 37 000 kroner.

Prisen på 1510 inkluderer ikke skjermene eller selve datamaskinen.

(Kilde: MWE Lab)

Se flere bilder av Emperor 1510 nedenfor:

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen