Hva mangler i Pentax K-5

Overdriver Pentax, eller har K-5 alt?
Overdriver Pentax, eller har K-5 alt?

Da vi var på Photokina, hadde vi et møte med Wolfgang Baus fra Pentax. Han var så beskjeden at han hevdet at K-5 hadde alt det trengte for profesjonelle og amatører, og utfordret oss til å si hva det manglet. Siden kameraet var rimelig nytt, vi ikke hadde full oversikt over spesifikasjoner, og naturligvis ikke hadde rukket å teste kameraet, ble vi svar skyldig.

Han kom med uttalelsen etter at vi nevnte at flere brukere ønsket seg en proffmodell. Vi snakket litt om fullformat, men han sa at det markedet er ganske lite, og eies så totalt av Canon og Nikon, at Pentax, med kun to fullformatobjektiver ikke hadde noe å hente der.

Men Pentax K-5 ser ut som et sabla bra kamera. Likevel har vi aldri sett et kamera som ikke kan forbedres. Så hva mangler det? Her må vi naturlivis diskutere innenfor det som er teknologisk mulig innen de neste par årene. Jeg vet også at det er vanskelig å gjøre uten å ha testet kameraet, så dette blir til dels en lek. Men hva er galt med å leke?

Sett i gang og diskutér, så sender jeg lista til Wolfgang Baus hvis det dukker opp noe. På den måten får Pentax konstruktiv tilbakemelding på hva brukerne ønsker, og dere får gjort deres stemme hørt overfor produsenten.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen