Hva lanserer HTC i dag?

Mobilen.no hopper fra gårsdagens Nokia-lanseringer i London, til HTCs arrangement i samme by senere i dag. Da får vi knaste på de nye modellene som lanseres, og gir dere alle nyhetene.

Også her har ryktene gått i forkant av hva vi kommer til å få se – vi har tatt en liten oppsummering for å skjerpe appetitten før selve lanseringen.

HTC Desire HD
Vi er nesten sikre på at vi får se Desire med HD-video. Lik Touch HD og HD2 kommer nye HTC Desire til å komme i en 4,3-tommers versjon, og en video av prototypen er lekket på nett. Ryktene skal ha det til at Desire HD har samme spesifikasjoner som EVO 4G (som så langt kun er lansert i USA), og kjører Android 2.2 Froyo. Det vil si Andre rykter sier at modellen er utstyrt med et åtte megapikslers kamera, flash-LED og kan ta opp HD-video. Det har også lekket en video av det som skal være Desire HD på nett - her får du en forsmak:HTC Desire Z
Også kjent under HTC Vision-navnet ser denne nye modellen ut til å bli HTCs første Android-mobil med utskyvbart tastatur. Ryktene skal ha det til at vi får en 3,7 tommer stor trykkfølsom skjerm og en 1Ghz prosessor i denne modellen.

HTC Schubert
Er dette HTC nye flaggskip? Det har lenge vært spekulert i når selskapet ville vise fram sin første mobil basert på Microsofts nye mobil-OS, Windows Phone 7. Operativsystemet er ikke en videreutvikling av Windows Mobile 6.5.3, men et helt nytt brukergrensesnitt for mobiltelefoner. Microsoft vil rydde opp i gammel moro, og det nye OS-et vil derfor skille seg fra det gamle. Blant annet vil Microsoft ha kontroll med hvilken programvare som skal kunne kjøre på mobilene.

Slik er nye Windows Phone 7.

Informasjon om spesifikasjoner og liknende er foreløpig ikke kjent, men i videoen under får du en nærmere smakebit på Schubert.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen