Hva lanserer Apple i kveld?

Klokken 19:00 i dag, 6. juni, er det klart for Apple-sirkus igjen. Da kjører Steve Jobs igang en ny keynote på årets Apple Worldwide Developers Conference (WWDC), og som vanlig er det forventet at han trekker frem nye og spennende ting. Vi følger det hele og oppdaterer saken fortløpende.

Fra OS X Lion
Fra OS X Lion

For det første venter vi på neste versjon av Mac OS X, Lion. Ifølge Apple skal man ta det beste fra iPad og føre det over til OS X Lion. Blant disse er Launchpad, som skal være ditt hjem for ulike apps og Full-screen apps for en større opplevelse av programmene.

Ikonet for iCloud
Ikonet for iCloud

iCloud

Enkelte ting er ikke så enkle å skjule, og et digert bygg til 5 milliarder kroner er nettopp noe sånt. Dette er bygget for å huse et datasenter som er fem ganger større enn det Apple hadde fra før. Siden oktober i fjor har det vært kjent at senteret har vært operativt, men ikke hva det skulle brukes til. iCloud er ventet å tilby nettskybasert streaming av musikk som skal gi brukere adgang til deres musikkbibliotek fra enhver Internett-tilknyttet enhet som iPhone eller iPad. I forrige uke bekreftet Apple at de skulle komme med iCloud og at dette skulle presenteres av Steve Jobs nå i dag.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen