Hva gjør din bedrift med utfaset IT-utstyr?

Like sikkert som at man vil fortsette å kjøpe inn stadig nytt IT-utstyr er det at "gamle slitere" som har gjort sin tjeneste og ikke duger lenger vil fases ut.

Det er mange løsninger på dette "problemet". Vi tar her for oss noen av de vanligste.

For det første finnes det bedrifter som spesialiserer seg på innhenting av utfaset datautstyr, og som for en sum penger sørger for at dette blir håndtert på en forsvarlig måte med tanke på blant annet miljø og sikkerhet. Dette er den beste løsningen da man ikke risikerer at data kommer på avveie, og samtidig er miljøvennlig.

På den annen side er det nok mange som ikke har noen fast ordning, men som kanskje gir bort eller selger til skoler eller andre trengende på mer tilfeldig basis.

Og igjen er det de som ikke har noen annen mulighet eller nødig vil bruke ressurser på å bli kvitt utstyr - for disse er ofte løsningen å sette dette bort på lager eller rett og slett kaste det på dynga.

I ukens poll her på HWB.no spør vi hva din bedrift gjør med sitt gamle utstyr. Svar på undersøkelsen og bli med på å danne et bilde av hvordan bedrifter behandler utfaset IT-utstyr.

For tips eller tilbakemeldinger, send e-post eller gi tilbakemeldinger i vårt diskusjonsforum (lenke under).

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen