Hva er TriggerTrap?

Hva er TriggerTrap?

Spennende konsept vist frem.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

TriggerTrap er et konsept for en universell kamerautløser som kan ta timelapse-bilder og utløse kameraet ved hjelp av laser og lyd. Prosjektet har foreløpig vært på designstadiet, men er nå klart til å ta det neste steget videre i utviklingsfasen.

Prosjektet blir ledet av Haje Jan Kamps – som i sin tid var med å starte Akam.no – og Ziah Fogel.

Se på den følgende videoen for en liten sniktitt på hva TriggerTrap er for noe:


Maksimal fleksibilitet

Man kan også ta ikke-lineære timelapse-bilder med TriggerTrap – og man kan velge om man vil forlenge eller redusere mellomrommet mellom hvert bilde automatisk, slik at man oppnår en illusjon om at animasjonen øker eller senker hastigheten.

Noe av det mest interessante ved TriggerTrap er AUX-inngangen, som lar fotografen koble til nesten hva som helst til kameraet sitt. Man kan for eksempel bruke lyden fra et bilhorn til å ta et bilde, eller ved at telefonen ringer, eller ved at solen står opp om morgenen. Alt skal være mulig med TriggerTrap.

Lanseres på Kickstarter

TriggerTrap-prosjektet skal bli finansiert gjennom Kickstarter – en tjeneste som lar entrepenører og oppfinnere få finansiering via donasjoner fra brukermassen. Mye av designet har allerede blitt gjort unna, men det er behov for å lage prototyper.

Kamps forsøker også å finne en måte å masseprodusere duppedingsen på slik at den blir billig nok til fotografer flest. TriggerTraps Kickstart-side er å finne her for de som er interesserte.

Kamps håper at TriggerTrap skal ligge for salg før nyttår, eller i beste fall før jul i slutten av november.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen