Hva er stillingen?

En gjeng med norske, fotballfrelste ildsjeler har utviklet en ny tjeneste som holder deg oppdatert på hva som til enhver tid foregår i tippeligaen. Programmet er gratis å laste ned til mobiltelefonen, og lar deg blant annet sjekke tabellene, tippe resultater og se kampoppsettet til alle lagene.

Programmet har fått det treffende navnet "Hva Er Stillingen?", og er i følge utviklerne av programmet laget for fotballinteresserte, av fotballinteresserte. Programmet skal være under kontinuerlig utvikling, og gir deg nå også mulighet til å følge med på Premier League-tabellen.

Om du befinner deg på en spennende kamp og ønsker å dele øyeblikket med andre, kan du ta ett bilde med mobiltelefonen og sende det inn til en nettside. En annen spennende egenskap er at du kan få oversikt over hvilke kamper de ulike lagene har spilt og hvilke som gjenstår.

"Hva Er Stillingen?" er ikke bare gratis å laste ned, men også gratis å bruke. Du betaler kun for GPRS-bruken. Programmet støtter en rekke nyere modeller med Java MIDP 2.0. For en komplett oversikt over telefoner som til nå har blitt testet kan du ta en titt på nettsiden til programmet.

På nettsiden finner du også informasjon om hvilke innstillinger du må bruke for å laste ned programmet til din mobiltelefon.

(Kilde: HvaErStillingen)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen