Ser du hva som er galt med denne vakre jenta?

Teknofil Hva er galt med denne vakre jenta?

Ser du hva som er galt med denne vakre jenta?

Finn ut svaret!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Møt Eguchi Aimi – det nyeste medlemmet av den japanske popgruppa AKB48. Hun virker å være akkurat som alle de andre jentene i gruppa: Søt, energisk og blid. Men Eguchi bærer på en mørk hemmelighet, som forrige søndag sjokkerte fansen i hjemlandet Japan.

Ta en titt på denne reklamefilmen, hvor AKB48 reklamerer for godteri. Eguchi befinner seg i midten av gruppa:


Ser du hva som er galt? Eguchi Aimi er ikke en virkelig person. Hun har blitt skapt av en datamaskin som har satt sammen deler fra de andre gruppemedlemmenes ansikter, og fansen fikk vite dette da den følgende videoen ble publisert på YouTube:


Arbeidet som har blitt lagt ned i denne produksjonen har gitt et imponerende resultat. Eguchi Aimi tar opp 150 GB med minne og kan være et tegn på hva slags hverdag vi muligens kan forvente oss i fremtiden, når det digitale og det virkelige smelter sammen i stadig større grad.

Interessante spørsmål

Fenomenet illustrerer hvor langt den teknologiske utviklingen allerede har kommet, ettersom fansen ble lurt trill rundt og hadde følelser for noe som faktisk ikke var ekte.

Så da kan man spørre seg selv: Ville du én gang i fremtiden ha falt for et kunstig, men realistisk vesen, selv om du visste at det ikke var ekte? Eller hva om man ikke lenger kan skille mellom det som er kunstig og det som er virkelig?

(Kilde: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen