Hva er dette?

Selphy CP790
Selphy CP790

Canon slapp i dag to nye skrivere i sin Selphy-serie. Det vil si, Selphy CP790 er ny i ordets rette forstand, mens Selphy CP780 ble sluppet i USA så langt tilbake som i februar, men har først nå nådd Europa.

Selphy-serien består som du kanskje har gjettet av små fotoskrivere som kan utstyres med batteri, har et utall muligheter for tilkoblinger og minnekort, og som kan skrive ut vanlige fotografier i brukbar kvalitet nær sagt hvor som helst. Ja, og så ligner de i større eller mindre grad på en bøtte med is. Smaken avhenger av fargen.

Selphy-serien har eksistert en stund nå, og Canon har dermed rukket å lansere en del forskjellige modeller som etter hvert har blitt erstattet av nyere modeller, slik tilfellet er med CP790, som skal erstatte CP 770. Forbedringene er kan imidlertid synes små, om man sammenligner spesifikasjonene, og ser ut til å stort sett gå på hastighet og skjermstørrelse, i alle fall så langt man kan se ut fra spesifikasjonslisten. Det samme gjelder CP780, med unntak av skjermen. En sammenligning av den og forgjengeren viser ikke mange andre forskjeller enn at den nye modellen er blitt ca 10% raskere.

Selphy CP780
Selphy CP780

Skriverne kommer i handelen i Norge i løpet av juli, og veiledende pris blir henholdsvis kr 1679,- for CP790, og kr 1249,- for CP780. Prisforskjellen er med andre ord ikke stor, og for pengene får man en del ekstra, blant annet mulighet til infrarød tilkobling, trådløst nettverk og større skjerm.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen