Hva blir menyen til Apple?
Teknofil

Hva blir menyen til Apple?

WWDC 09 starten den 8 til 12.juni og er for alle Apple-entusiaster nærmest den hellige gral. Det har allerede kommet en masse rykter og snikbilder på hva Steves Jobs’ menn vil frembringe av nyheter, og de nevnte datoene vil antagelig skyve all tvil til side. Det kommer forhåpentligvis flere store nyheter, i tillegg til en høyt ønsket ny versjon av Iphone, melder Gizmodo.com.

Ny Iphone?
Iphone har etablert seg som en bauta i mobilmarkedet, og det er nå rundt ett år siden selskapet avslørte sin hittil nyeste modell med 3G. Vi har tidligere hos vår søsterpublikasjon Mobilen.no, sett litt på ryktene rundt hva den nye versjonen av telefonene vil inneholde.

Ifølge Gizmodo er det lite trolig at den nye modellen vil få de helt store utseendemessige forandringene, men at Apple vil benytte ”3G-utseende” videre, med noen mindre modifikasjoner som blant annet lysende logo og annen farge på bakdekselet.

Utover dette ryktes det at telefonen, om den blir lansert under WWDC 09, vil få et oppgradert kamera med mulighet for video, bedre skjerm med OLED-teknologi, FM sender og kompass for å nevne noe. Telefonens batterilevetid skal også ifølge rykter være godt forbedret.Ny software
Utover de utallige ryktene rundt hvorvidt en ny Iphone-modell er på dørene, er det også knyttet spenning til hva annet som kommer opp av hatten til Phil Schiller, som er stedfortredende i Steve Jobs sykeperiode. Det forventes at den nye versjon av Snow Lepard vil bli fremvist, som blir det store nye på operativsystemfronten.

Det er knyttet store forventninger til det nye operativsystemet og det er ventet at denne sammen med en eventuelt ny Iphone kommer til å prege og være WWDC store stjerner.

Andre mulige nyheter
Utenom de to kanskje største stjernene vi har vært innen om, ryktes det at en ny oppgradert versjon av Ipod Touch kan bli lansert, noe som kanskje er å regne med om Iphonen også kommer i ny utfølelse, siden disse har fulgt hverandres utvikling tidligere.

For de som har sett Star Trek: The Next Generation, vil dere kanskje huske en tabletmaskin fra Apple i filmen. Ifølge nettsiden er det lov å håpe på en tabletmodell fra Apple, noe som vil ytterligere utvide maskinutvalget fra selskapet.

Så gjenstår det å se hva Apple har å vise frem under WWDC 09, og det er nok duket for at en og annen overraskelse vil komme, være seg en ny Iphone eller kanskje noe helt uventet, noe som ikke ville være helt ulikt Apple.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen