LG har planer om å kvitte seg med berøring i sin nye mobil.
LG har planer om å kvitte seg med berøring i sin nye mobil. (Foto: Skjermdump YouTube)

Hva skal dette bety, LG?

Har sendt ut kryptisk invitasjon til lansering av ny mobil.

Den sør-koreanske giganten LG har sendt ut en kryptisk invitasjon til deres kommende lansering under årets Mobile World Congress (MWC), først oppdaget av nettstedet CNet

Selskapet har flere ganger brukt mobilmessen til å vise frem nye toppmodeller, og nå kan det virke som at de hinter om en lansering av en mobil du kan bruke helt uten berøring.

Selv om LGs mobiler har kommet ganske godt ut i testene våre her på Tek.no har de hatt problemer med å henge med konkurrenter som Huawei, Apple og Samsung. Nå kan det virke som de har store planer for sin kommende modell. 

Farvel berøring 

Den omtalte invitasjonen er sendt ut som en videosnutt, hvor en hånd elegant sveiper vekk skriften «Goodbye Touch», eller farvel berøring, fra et ark. Etter at skriften er viftet vekk kommer som minner om datoen 24. februar i Barcelona. 

Det betyr i starten av Mobile World Congress, der det også er ventet at flere andre mobilaktører skal vise frem siste skrik innen mobiler. 

Derfor der det nok trolig en ny toppmodell LG har planer om å vise frem, uten at invitasjonen sier noe som helst om dette. 

Her kan du se videoen. PS: artikkelen fortsetter under denne. 

Bruker fingerbevegelser

Siden telefonen ikke lenger bare skal kunne brukes ved berøring, er det trolig snakk om støtte for fingerbevegelser over, eller foran, skjermen. Dette er noe Google har jobbet med en stund, via sitt Soli-prosjekt

Det amerikanske, føderale forvaltningsorganet FCC (Federal Communications Commission) ga nemlig nylig grønt lys til Google sitt prosjekt, og trolig er det dette LG nå har tatt i bruk på sin kommende modell. 

Tek.no vil være til stede under årets MWC-konferanse, og vi vil holde deg løpende oppdatert på hva som kommer av nye mobiler og duppeditter. 

Mobilene endrer seg stadig: 
Sjekk ut denne mobilen som kan brettes sammen »

(Kilde: CNet)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen