Hva om dyr hadde mobiltelefoner?
(Bilde: cargocollective.com)

Hva om dyr hadde mobiltelefoner?

Kreativ reklamekampanje bruker «dyre-selfies».

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Med mobilkameraenes utbredelse har også det såkalte «selfie»-fenomenet, hvor folk tar bilder av seg selv, spredt seg som en farsott over hele verden, og tas nå av både jagerpiloter, Oscar-verter og Obama-venner.

Nå kan nettstedet PetaPixel melde om et prosjekt som tar konseptet i en litt ny retning. I det som kanskje er ment som et lite spark til hele selfie-kulturen har et brasiliansk bildebyrå nå spilt på det populære fenomenet i en ny reklamekampanje.

Som et ledd i markedsføringen av en ny bildekolleksjon tatt for det kjente naturmagasinet National Geographic bestemte nemlig bildebyrået Diomedia seg for å plassere diverse pelskledde skapninger i rollen som selfie-fotografer.

Tok to måneder

Kampanjen tok til sammen to måneder med planlegging, fotografering og bildebehandling. Byrået startet arbeidet med noen enkle, håndtegnede konsepttegninger. Et antall vanlige selfie-bilder ble benyttet som referanser, og deretter ble et utvalg omgivelser fotografert, hovedsakelig baderom.

Bildene ble så retusjert, satt sammen og grundig manipulerte, og resultatet er en serie selfies hvor gorilla, pandabjørn, kenguru, bjørn og diverse andre krabater poserer foran speilet med mobiltelefonen.

Ifølge en av de kreative inititativtakerne bak konseptet, Silvio Medeiros, er idéen å vise folk at det fremdeles går an å produsere gode bilder til tross for selfie- og Instagram-feberen som herjer. Høyoppløselige versjoner av alle bildene kan du se på Medeiros hjemmeside, og et utvalg kan du se under.

Komiker satte ny Twitter-rekord med dette selfie-bildet: Ble delt flere millioner ganger på kort tid »

Foto: cargocollective.com
Foto: cargocollective.com
Foto: cargocollective.com

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen