Nvidia teller ned til noe stort

Hva er det Nvidia teller ned til?

Nvidia teller ned til noe stort

Er tokjerneren GTX 690 bare noen dager unna?

Det er ikke hver dag man går rundt og venter på et hissig entusiastprodukt som skal slå GeForce GTX 680 ned i støvlene.

Nvidia leker med oss for tiden, det er det ikke tvil om. Før lanseringen av toppmodellen GeForce GTX 680 dryppet de smakebiter dagene før lanseringen, og på hjemmesiden til en av distrubusjonspartnerne i Sverige hadde de en tradisjonell nedtellingsklokke som tikket mot lanseringstidspunktet.

Det er ikke alltid Nvidia tar slike PR-steg, og vi skriver ikke alltid om dem, men da de har gjort det tidligere har det gjerne lusket noe stort i bakkant. Også er det heller ikke hver dag vi får et brekkjern i posten.

Forrige uke startet det hele igjen, og nå har nok et digitalt timeglass kommet frem – denne gangen på Nvidias egne hjemmesider.

Lansering i Beijing

Tiden renner ut søndag morgen her til lands. Selve lanseringen av produktet vi ikke vet hva er, skal finne sted på ett av verdens største spillarangementer for PC-platformen, NGF, i Beijing.

Datoen passer relativt godt med tidligere rykter som har det til at det er den nye tokjerneren modellen GTX 690 som skal bli lansert. Det skal være et skjermkort som, litt enkelt sagt, er to GTX 680-kort satt opp i SLI og pakket sammen på ett enkelt kort.

Som en ekstra liten godbit kom brekkjernet dere ser på bildet til høyre inn døren vår i går. Vi vet ingenting mer enn hva dere ser på bildet, foruten at avsenderen er Nvidia.

Hva tror du, får vi se tokjerneren GTX 690 til helga?

(Kilde: Nvidia)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen