Hva betyr dette 7-tallet?
Teknofil
Hva betyr dette 7-tallet? (Bilde: Huawei/montasje/teknofil.no)

Hva betyr Huaweis mystiske pressebilde?

Ryktemakerne har flere teorier.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Huawei kunngjorde nettopp noe litt spesielt: et helsort bilde med et stort, hvitt syvtall på. Nå diskuteres det ifølge GSMArena ivrig på ryktebørsen hva tallet står for, og hva som eventuelt vil bli lansert på Huaweis pressekonferanse den 4. september.

Ascend Mate 2-oppfølger?

Bildet fra Huawei siter i utgangspunktet pent lite annet enn at lanseringen vil ha noe med tallet 7 å gjøre, men ser du nøyere etter ser du at det er konturen av en ny mobiltelefon som danner syvtallet.

Vil den nye telefonen bli oppfølgeren til Huawei Ascend Mate 2 (avbildet)?
Vil den nye telefonen bli oppfølgeren til Huawei Ascend Mate 2 (avbildet)?Foto: Huawei

Dermed skulle man kanskje tro at dette blir en gigantisk 7-tommers mobil fra Huawei, men ryktebørsen ser ut til å være uenig i akkurat det.

Et av de heteste ryktene er at dette vil bli en oppfølger til Huaweis brettmobil, Ascend Mate 2. Samtidig mener mange at telefonen vil bli en sammensmelting av selskapets D-serie og Mate-serien, der siste modell fra førstnevnte heter Huawei Ascend D2. Tre mulige navn er derfor foreslått: D3, D7 eller Mate 7. Med det er forvirringen total for alle.

Sammenfaller med et annet rykte?

Samtidig har det en stund versert rykter om en ny 6-tommer fra Huawei. Denne skal ifølge ryktene ha en skjerm med 2560 x 1440 piksler, 3 GB minne (RAM), 13 megapikslers hovedkamera og et frontkamera på 5 megapiksler. Under panseret skal Huaweis hjemmelagde Kirin 920-prosessor holde sakene i gang.

Det kan derfor hende at dette er den samme mobilen som Huawei nå hinter om, men det må vi uansett vente til 4. september med for å kunne si sikkert. 

Synes du 6 tommer er i overkant mye?
Bare vent til du får seg monstermobilen til Hisense! »

(Kilde: GSMArena, PhoneArena)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen