Husker håndtrykket

Mens de fleste dingser er beregnet på teknofile menn i alderen 18-30, kommer MIT nå med en nyvinning som nok vil friste de fleste forretningsfolk med stresskoffert og dyr dress. Armbåndet iBand husker håndtrykk, og sørger for at du husker navnet på personen du trykker hånden til.

Situasjonen er sikkert kjent for flere. Firmaet ditt skal inngå en millionkontrakt med en stor leverandør. Men i det du skal hilse på toppsjefen i selskapet, kommer du til å huske feil navn, og kaller ham Kåre istedet for Arne.

Det er nettopp slike situasjoner iBand skal forhindre. Ved å lagre informasjon i armbåndet på deg selv, kan du sende din kontaktinformasjon til motpartens iBand, og visa versa. Skulle du dermed glemme en viktig detalj om motparten midt under forretningslønsjen, kan en rask titt på iBand redde deg fra en kostbar blunder.

Dessverre, iBand er kun en prototype, og er enda ikke et salgsprodukt. Dermed kan du ikke kjøpe iBand i butikkene. Men noe sier oss at teknologien er langt fra uaktuell for mange, og at iBand-løsningen raskt kan bli en storselger i fremtiden.

(Kilder: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen