– Husker du hvor vi parkerte bilen, kjære?
Teknofil
(Bilde: Shutterstock)

– Husker du hvor vi parkerte bilen, kjære?

Slapp helt av, for det kan Google Now huske for deg.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det hender vel de fleste av oss en gang i blant, at vi glemmer hvor vi har parkert bilen. Kanskje du er av typen som knipser et kjapt bilde at feltet du står på, eller noterer det ned i en app eller i notatblokka på mobilen din også? 

Nå har Google kommet med en liten oppdatering (kun Android) til Google Søk, som ifølge Cnet News skal hjelpe deg med å huske hvor du har parkert på en enda enklere måte via funksjonen som kalles Now.

Buss for bil?

Now er altså en funksjon i Google Søk som automatisk søker opp ting du kan være interessert i å vite noe om, før du kanskje har tenkt på det selv. Det kan for eksempel være værmelding for dagen eller en veibeskrivelse, eller nå hvor du har parkert bilen din.

Imidlertid er visst ikke tjenesten helt stabil ennå, skal vi tro tilbakemeldingene som Google selv har fått på bloggen sin. Flere brukere rapporterer om at Google Now ikke klarer å skille mellom når du reiser kollektivt og når du kjører egen bil. Dermed har angivelig flere brukere fått beskjed om at bilen deres står parkert ved en bussholdeplass. Vi får håpe at det blir bedre med tiden.

Foreløpig er parkeringsfunksjonen kun tilgjengelig på Android-plattformen, ikke til iPhone. Google Now-funksjonen finner du i appen som heter Google Søk.

 

Eller så kan du sende en snap til deg selv for å huske hvor du parkerte:
Snapchat har fått tidenes oppgradering »

(Kilder: Google-bloggenCnet News)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen