Hundre kanaler i hvert rom

Hundre kanaler i hvert rom

De fleste boliger har 2-3 TV-apparater, men med satellittsignal er det bare hoved-TV-en som har fulle rettigheter.
Hvis signalet overføres til et annet apparat med en trådløs TV-link (500-1500 kr), viser det bare samme kanal og program som TV nummer 1.

Parabol med flere hoder
Satellitt- og kabelselskapene drysser ut ulike tilbud for å komme det digitale bakkenettet (åpner høsten 2007) i forkjøpet. Viasat og Canal vil gjøre det enklere og rimeligere å fordele satellittabonnement på flere TV-apparater.
For å komme i gang må du oppgradere parabolen med to - fire mikrobølgehoder, utstyre de andre TV-ene med satellittmottaker/dekoder og programkort, og trekke kabel mellom parabol og mottaker.

Tvilling og trilling hos Viasat
Hvis du har programpakken Viasat Gull, betaler du 3828 kr i abonnement og 698 kr i kortavgift i året.
Hvis du vil koble til flere TV-er, tilbyr Viasat et Quad-hode (inntil fire TV-er) med én satellittmottaker/dekoder til 499 kr. Da kan du utvide Viasat Gull til TV nummer 2 for bare 1908 kr i året, og slippe kortavgift.
Å utvide til TV nummer 3 (hjemme eller på hytta), koster bare 948 kr i året.

Rimelig med TV nummer 2
Viasat+ er en satellittmottaker med 120GB harddiskopptaker og elektronisk programguide, dobbel tuner (parabolhoder medfølger), og avansert elektronisk programguide (EPG). Tjenesten koster 1188 kr i året, og opptakeren koster ca 1995 kr ved kampanjetilbud.
Viasat Gull-abonnenter kan oppgradere TV nummer 1 med Viasat+. Hvis de flytter den gamle satellittmottakeren til TV nummer 2, betaler de bare 698 kr i kortavgift i året for å bruke den andre TV-en.

MultiAbonnement fra Canal Digital
Hvis du er abonnent hos Canal Digital med programpakken Entertain, betaler du 4932 kr i abonnement og 798 kr i kortavgift i året.
Med MultiAbonnement kan abonnementet utvides til TV nummer 2, 3 og 4.
Da trenger du først et Quad parabolhode (for fire TV-er) som Canal Digital tilbyr for 299 kr.
Ekstra mottaker/dekoder til hver ekstra-TV koster bare 10 kr (ordinært 699 kr) inklusive frakt fram til 31. desember 2006.

Samme pris for ekstra-TV-ene
Når alt er på plass, kan du tegne Entertain-abonnement til TV nummer 2 for 1776 kr i året. Det er ingen kortavgift. Abonnement for TV nummer 3 og 4 koster det samme per stykk.
Disse prisene gjelder for de som har vært Canal Digital-abonnementer i over et år. De andre må betale 2628 kr i året for hver ekstra TV.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen