Hundre blir til tusen

Motorola har hittil ikke nådd de store salgshøyder med sine iTunes-telefoner, mye på grunn av sperren som kun tillater hundre sanger på telefonen.

Er du villig til å ta en sjanse, kan du imidlertid gjøre iTunes-telefonen din langt romsligere enn Motorola og Apple mener den bør være.

Noen deltakere på nettforumet Motomodders har nemlig oppdaget at det er mulig å bryte sperren på hundre sanger, og øke denne til tusen sanger.

Ved å følge en åtte punkters oppskrift skal du gjøre iTunes-telefonen din i stand til å takle tusen sanger, en mildt sagt kraftig oppgradering fra de opprinnelig hundre. Oppgraderingen skal visstnok fungere til samtlige iTunes-telefoner. På den annen side skriver nettstedet tuaw.com at trikset ikke vil fungere på Razr V3i.

For å få glede av oppgraderingen, trenger du sannsynligvis et større minnekort enn MicroSD-kortet på 512 MB som følger med. Du kan få kjøpt MicroSD-kort i størrelser opp til 1 GB. Se vår prisguide for mer informasjon.

Før du gir deg i kast med Motomodders åtte punkter, er det viktig å huske på at dette ikke er en operasjon som er godkjent av verken Motorola eller Apple, og at du ikke vil få noen erstatning hvis noe skulle gå galt under eller etter oppgraderingen.

Tar du likevel sjansen, finner du Motomodders oppskrift på deres forum.

(Kilde: Motomodders, Tuaw)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen