Hun må ha det

Kvinner står for 80 prosent av beslutninger som tas om teknologiske innkjøp. Andelen kvinner som eier en PC er fire prosent høyere enn den hos menn, og halvparten av alle kvinner bærer til enhver tid på en minnepinne, skriver The Sydney Morning Herald.

Les mer:

-
Jenter spiller mest på mobilen
- Mobil med rosa diamanter
- Samsung måler tiden for eggløsning

Avhengig av dingser

En liten titt i en tilsynelatende bunnløs skulderveske, avslører at innholdet er blanke, smarte og dyre nødvendigheter for den moderne kvinne. De fleste unge kvinner har en MP3-spiller, minnepinne, mobil og, digitalkamera, i tillegg til at noen også har håndholdt spillkonsoll.

Kvinner prater 35 prosent mer enn menn i mobilen, og så-og-si alle kvinner har en mobil som brukes flittig. De kjøper flere mobilspill enn menn. Andelen her er faktisk så høy som 65 prosent.

90 prosent av alle kvinner har, eller kommer til å kjøpe en MP3-spiller. 81 prosent har et digitalkamera, og halvparten bærer alltid på en minnepinne.

Fra en annen undersøkelse foretatt av Cingular peker på at 51 prosent av alle kvinner bruker kamerafunksjonen ofte, mens dette gjelder bare 40 prosent av alle menn.

Teknologi er siste mote?
Den motebevisste kvinnen har mobiler laget av eksklusive produsenter som Dolce&Gabbana, Armani og vår designprisvinner Prada.

- Undersøkelser viser at kvinner vil ha funksjonelle dingser, men de må også se bra ut. Det er mer sannsynlig at kvinner vil se på en mobil som et motetilbehør, enn at menn gjør det., skriver nettsiden.

Tidligere har undersøkelser vist at kvinner ikke vil ha rosa, glorete dingser, men denne trenden er visstnok iferd med å snu.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen