(Bilde: YouTube)

Hun blir lurt trill rundt på den beste måten

Servitøren Chelsea fikk først 1000 dollar i tips, men det var bare starten.

Det koster så lite å være hyggelig mot andre, og noen strekker seg litt lenger for å glede de de er glade i.  I anledning «April Fool's Day», dog spilt inn noen dager før, gjorde kollegaene til servitør Chelsea Roff noe hun aldri vil glemme. Hvem vil vel ikke bli overrasket på denne måten?

Med utplasserte skuespillere i kafeen der hun jobber, kom overraskelsene på rekke og rad for den etter hvert overveldede servitøren. Først fikk hun en 1000-dollarseddel i tips, som hun naturligvis ville dele med kollegaene sine, før hun ble prakket på to flybilletter til Hawaii av en annen kunde. Det var imidlertid mye mer i vente for den heldige kvinnen, men det kan du se selv i videoen:

Prank it Forward

Stuntet var gjort i samarbeid med Break.com, som så vidt vi kan forstå driver en nettside med spesielle bilder og videoer de finner på nettet, samt egne skøyerstreker, eller «pranks».

Tanken bak stuntet, foruten åpenbart å skape blest om sin egen nettside, var å "Prank it Forward". Med det mener initiativtakerne at du skal gjøre positive spøker mot andre, og helst at de som har fått en gledelig overraskelse skal gjøre noe lignende mot noen andre igjen.

Det kommer fra begrepet "Pay it Forward", som kort og godt betyr å gjøre en hyggelig ting for noen andre.

Denne YouTube-serien blir fulgt av tusenvis av fans:
Forvandler sønnen sin til en superhelt »

(Kilder: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen