Slik promoteres den nye Hummer-telefonen. (Foto: ModeLabs)

Hummer-telefonen er tilbake

Dersom du liker å støye og forurense mye, og bruke mest mulig av veibanen til deg selv og Hummeren din, har du siden i fjor hatt mulighet til å kjøpe en egen telefon som står i stil til bilen: Nemlig Hummer HT-1. Denne telefonen er blitt en såpass suksess at selskapet nå kommer med en oppfølger, HT-2, med flere funksjoner og mer teknologi.

Ingen ekte Hummer

Noe ekte Hummer-produkt er det selvsagt ikke snakk om. Telefonen produseres av det franske selskapet ModeLabs, der selskapet har fått lov til bruke designuttrykk fra den kjente bilen på telefonene.

Men med HT-2 blir det ikke som med forgjengeren, at det kun er designen som sparker. HT-2 skal ha hele 500 timer hviletid, kamera, e-postleser, firebånds GSM-støtte og plass til to SIM-kort. Hva mer HT-2 skal ha sier ikke selskapet noe om.

Selger godt i Europa

Hummer HT-1 har blitt solgt mest i Europa, og da i landene Frankrike, Spania og Holland, men skal nå spres videre til Øst-Europa og Latin-Amerika, samt Australia og Nord-Amerika.

Hva det nye beistet av en telefon skal koste er usikkert. Det som derimot er klart er at telefonen først vil dukke opp i Russland innen kort tid, før telefonen vil feie over Europa og komme i salg i Latin-Amerika opp mot sommeren.

(Kilder: Cellular-News, ModeLabs)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen