Hugo Boss-mobil fra Samsung

Hugo Boss-mobil fra Samsung

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Samsung slår virkelig på designtrommen om dagen. I høst kom meldingen at selskapet lager nok en mobil sammen med Giorgio Armani, nå er det altså Hugo Boss som skal sette navn på en av selskapets modeller, melder Itechnews.

Men i motsetning til samarbeidet med Armani, får Boss sette navn på en allerede eksisterende modell fra Samsung – noe som kan vise seg å være en bedre idé enn å lage en helt ny modell i samarbeid.


Hugo Boss får nemlig brande Samsung F410 Touchwiz, en trykkfølsom Iphone-konkurrent. Vi i Mobilen.no har testet Touchwiz, og var meget fornøyd med løsningen Samsung her har fått til. Trykkskjermen fungerer meget bra, den har et kamera med hele fem megapiksler som tar gode bilder og en god musikkspiller.

Vi ga Tochwiz terningkast fem, her kan du lese hele testen.

Mobilen er ganske lik den nylig butikklanserte Samsung Omnia, men mangler noen av smarttelefonfunksjonene til denne. Også Omnia klokket inn på terningkast fem i vår test.

Hugo Boss-modellen kommer med et Bluetooth-headset også signert motehuset, og vil koste rundt 4.300 kroner i Europa. Vi har forsøkt å kontakte Samsung for å høre om mobilen kommer til Norge, og hva eventuell pris blir, men har foreløpig ikke fått svar.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen