Huaweis neste brettmobil er lekket
Teknofil
(Bilde: Gizmochina.com/Shutterstock 92275621/Teknofil.no/montasje)

Huaweis neste brettmobil er lekket

Ascend Mate 7 får oppfølger på nyåret.

Huawei er en mobilprodusent som er enormt stor i hjemlandet Kina, men som også i de senere år for alvor har begynt å sette et fotavtrykk her i Vesten også. Mobiltelefoner med gode spesifiikasjoner, som Ascend P7 og Ascend Mate, har for eksempel dukket opp i norske butikker de siste par årene. Med brettmobilen Huawei Ascend Mate 7 tok også kineserne et solid steg inn i premiummarkedet. 

Huaweis neste brettmobil, oppfølgeren til den nåværende Ascend Mate 7, blir etter alt å dømme seende slik ut.
Huaweis neste brettmobil, oppfølgeren til den nåværende Ascend Mate 7, blir etter alt å dømme seende slik ut.Foto: Gizmochina.com

Nå ser det ifølge PhoneArena ut til at oppfølgeren er på vei, men det er uklart om det blir en oppgradering av Mate 7 eller en helt ny telefon.

Av bildene kan vi se at skallet er laget i aluminium også på denne modellen, og at fingeravtrykksleseren på baksiden har fått stå. Høyttaleren på baksiden av telefonen er imidlertid mye større enn på forgjengeren, noe som kan tyde på at Huawei har oppgradert den innebygde høyttaleren. Ellers er det lite forandring å spore rent utseendemessig. Om noe, virker kanskje den nye telefonen noe mer avrundet enn Mate 7.

Et svakt uklart bilde av fronten på den nye telefonen.
Et svakt uklart bilde av fronten på den nye telefonen.Foto: Gizmochina.com

Mye å leve opp til

Den nåværende brettmobilen har for øvrig en 6-tommers skjerm på 1920 x 1080 piksler, og en åttekjerners Kirin 925-prosessor som er klokket til 1,8 GHz (big.LITTLE). Videre har den 3 GB minne (RAM) og et 13 megapikslers kamera med blenderåpning på f/2.0. Batteriet er på enorme 4 100 mAh.

Huaweis nykommer burde i alle fall ha noe lignende på sin liste over spesifikasjoner.

Oppdatert: Nå melder Phone Arena at Huawei har lansert mobilen offisielt. Den får navnet GX1, og vil i første omgang kun bli solgt i Kina. Les mer hos Phone Arena.

 

Synes du Huawei Ascend Mate 7 er for stor?
Da er du definitivt ikke klar for gigamobilen Hisense X1 »

(Kilde: GizmoChina via PhoneArena)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen