Nye Huawei Honor 6X.
Nye Huawei Honor 6X. (Bilde: Weibo)

Huawei har dratt sløret av Honor 6X

Forgjengeren ga latterlig mye mobil for pengene, og det ser ut som denne også vil.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Da vi testet Huawei-modellen Honor 5X i april i år kunne vi slå ettertrykkelig fast at telefonen ga svært mye for pengene, med solide spesifikasjoner til en særdeles overkommelig pris. Nå er oppfølgeren kunngjort, og den blir heller ingen sinke.

Som mange andre telefonavsløringer ble Honor 6X avslørt på den kinesiske mikrobloggtjenesten Weibo nylig, og snappet opp av blant andre nettstedet FoneArena.

Dobbeltkamera

Mobilen har som før en skjerm på 5,5 tommer og en oppløsning på 1920 x 1080 piksler, men utover dette har det skjedd en del. Først og fremst er det verdt å merke seg at telefonen har fått et dobbeltkamera på baksiden, uten at det er helt klart hva dette har å by på av funksjoner.

Foto: Weibo

Hovedkameraet og frontkameraet har oppløsninger på henholdsvis 12 og 8 megapiksler, mens ekstrakameraet på baksiden har 3 megapiksler.

Prosessoren har blitt byttet ut med en åttekjerners Kirin 655-brikke, og mobilen kan nå fåes med enten 3 eller 4 GB minne og 32 eller 64 GB lagringsplass, som er en ganske solid oppgradering fra forgjengeren. Som tidligere er fingeravtrykkleser også på plass.

VoLTE-støtte

En annen nevneverdig oppgradering er at Honor 6X har støtte for VoLTE, det vil si tale over 4G-nettet. Batteriet har vokst fra 3000 mAh til 3340 mAh på den nye telefonen.

Prisene ligger på 999 yuan for versjonen med 3 GB/32 GB, 1299 yuan for versjonen med 4 GB/32 GB og 1599 yuan for utgaven med 4 GB/64 GB. Dette tilsvarer henholdsvis cirka 1200, 1500 og 1900 kroner, men de blir nok noe dyrere her.

Norsk pris og lanseringsdato er ikke kjent.

Les vår test av Huaweis siste mobil:
Slik var Huawei Nova Plus i bruk »

(Via GSMArena)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen