Huawei bekrefter lanseringstidspunkt for sin neste toppmodell
(Bilde: VentureBeat/Tek.no, montasje)

Huawei bekrefter lanseringstidspunkt for sin neste toppmodell

Nye Huawei P9 begynner å nærme seg.

Det har lenge gått rykter om en ny toppmodell fra Huawei, P9 – som skal etterfølge dagens Huawei P8-modell som kom på markedet for snart ett år siden. 

Nå ser det ut til at lanseringsdatoen for den nye toppmodellen er bekreftet. Huawei har nemlig sendt ut invitasjoner til en lansering i London den 6. april, med emneknaggen #OO og setningen «Change the way you see the world». Det skriver The Verge.

Ifølge Evan Blass, bedre kjent som Twitter-brukeren @evleaks, vil P9 være utstyrt med en 5,2-tommers Full HD-skjerm, en Kirin 950-systembrikke og 3 GB RAM. Det vil også komme en mer avansert variant av telefonen med Kirin 955-systembrikke og 4 GB RAM.

Dobbelt kamera

Begge telefonene skal ifølge The Verge være utstyrt med to 12 megapiksel kameraer på baksiden, og Leica-optikk. Hva de to kameraene skal brukes til, er usikkert – men det kan være snakk om mulighet til å for eksempel velge større vidvinkel, eventuelt som fokushjelp.

Blass spekulerer også i at det kan komme varianter av P9: en billigversjon kalt P9 Lite og en modell med større skjerm kalt P9 Max. Dette er tilsvarende modellbetegnelser som Huawei har brukt på P8. 

Her kan du lese mer om de siste Huawei P9-ryktene »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen