HTC EVO 3D GSM kommer til Norge

HTC EVO 3D GSM kommer til Norge

HTC EVO 3D GSM kommer til Norge

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det har vært litt frem og tilbake med HTC Evo 3D, som er HTCs første mobiltelefon med 3D-skjerm for stereoskopiske bilder. Mens det først ble sagt at telefonen skulle komme både i en CDMA og en GSM-versjon, så ble informasjonen om GSM-versjonen senere trukket tilbake. CDMA-mobiler kan ikke brukes i Europa, og dermed så det ut til at vi ble nødt til å klare oss uten denne modellen i vår del av verden.

Men nå hevder altså HTC i Frankrike at modellen skal komme hit, de vet bare ikke når, eller hvor mye den vil komme til å koste.

HTCs offisielle utalelse er at selskapet skal komme med mange spennende produkter til det europeiske markedet, og at vi bør være forberedt på noen overrasakelser. Den uttalelsen gir omtrent like mye mening som horoskopet i en russeavis.

Vi vet imidlertid at HTC skal holde pressekonferanse i London 12. april. Der venter vi at selskapet vil vise sin første modell med tokjerneprosessor, kjent gjennom lekkasjer som “Pyramide”.  Forhåpentlig vil de også si noe om fremtiden for Evo 3D i Norge.

Her kan du lese mer om HTC Frankrikes Evo 3D-bekreftelse.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen