Slik ser Windows-versjonen av HTC One (M8) ut. Nå er det mye som tyder på at den nærmer seg Europa.
Slik ser Windows-versjonen av HTC One (M8) ut. Nå er det mye som tyder på at den nærmer seg Europa. (Bilde: HTC)

HTCs nye Windows-flaggskip på vei til Europa

Snart er ikke One (M8) med Windows Phone forbeholdt amerikanere.

I forrige uke lanserte HTC en egen utgave av toppmodellen, One (M8), med Windows Phone på skjermen. Telefonen ble lansert eksklusivt sammen med Verizon i USA. Nå viser det seg at den neppe blir fullt så eksklusiv likevel.

De ulike sertifiseringsprosessene telefoner og dingser må gjennom på sin vei mot markedet har stått for en rekke lekkasjer. Telefonen har både blitt godkjent i en utgave med europeiske 4G-bånd, og nå sist ble samme telefon sertifisert av Wi-Fi-alliansen.

Den amerikanske operatøren AT&T har allerede varslet at også de vil selge telefonen, og har satt opp en side der kundene kan forhåndsbestille telefonen.

Uvisst om den er identisk

Sertifiseringene har så langt avslørt lite om eventuelle endringer i maskinvare. Utgaven som ble lansert med Verizon er identisk med Android-versjonen av One (M8), foruten at den altså kjører Microsofts Windows Phone 8.1.

Det betyr en fem tommer stor full-HD-skjerm, en kraftig, firekjernet systembrikke fra Qualcomm, 32 gigabyte lagringsplass og minnekortstøtte for å nevne noe.

Akkurat når telefonen eventuelt dukker opp nærmere oss nordboere sier en slik sertifisering lite om, men at den er på vei ser ut til å være en ganske trygg gjetning.

Les testen av HTC One (M8)

(Kilde: gsmarena.com)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen