(Bilde: V. Haugen, Teknofil.no)

HTCs BlinkFeed kommer nå til alle mobiler

Gir deg en helt ny startskjerm.

Ett av høydepunktene fra fjorårets HTC One var Blink Feed. Her får du oppdatert innhold til startskjermen din fra populære nyhetskilder og sosiale medier, samt kalenderpåminnelser, værmelding og varsler om hvilke av dine favorittprogrammer som går på TV den aktuelle dagen.

Nå har HTC lansert den samme tjenesten som en Android-app, skriver Phone Arena. Dette gjør det mulig å oppdatere Blink Feed uten å måtte laste ned en ny versjon av hele operativsystemet, noe som bør være en fordel for eksisterende HTC-kunder.


Foto: HTC

Da HTC lanserte sin nye HTC One M8-modell denne uken, bekreftet de i pressemeldingen at appen også vil bli tilgjengelig for alle Android-mobiler:

«HTC vil gjøre populære BlinkFeed tilgjengelig for alle Android-brukere i Google Play™-butikken snart.», skriver HTC i den norske pressemeldingen.

Hvorvidt det blir en «launcher» eller en widget på andre enheter vet vi foreløpig ikke, men Blink Feed bør i alle fall være i stand til å gjøre hjemmeskjermen din hakket mer levende og dynamisk enn den er i dag.

Appen er tilgjengelig på Google Play, men i skrivende stund fungerer den kun på HTC One M8.

Les også vår sniktitt på HTC One M8 her »

(Kilder: Phone Arena, Google Play)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen