HTC Touch Pro klar denne måneden

Ifølge HTC er Touch Pro nå inne i den siste testfasen før den kan slippes løs i markedet. I denne fasen skal programvaren være ferdig tunet, og det eneste som gjenstår er å sjekke om alt faktisk fungerer i de norske mobilnettene.

Ettersom telefonen er omtrent identisk med HTC Touch Diamond er det liten grunn til å tro at testen vil by på store overraskelser. Dermed kan Touch Pro være i butikkhyllene allerede i slutten av inneværende måned.

HTC Touch Pro har samme høyoppløste skjerm som Diamond. Av utseende er de temmelig like, men Pro-modellen er med sitt innbygde qwerty-tastatur om lag 7 mm tykkere enn Diamond. Den er likevel atskillig tynnere enn sine tjukkasbrødre i Tytn-serien.

Minnekort
Det er også gjort et par endringer på funksjonaliteten i Pro sammenliknet med Diamond. Blant annet har HTC valgt å gi Pro-modellen støte for minnekort. Til gjengjeld er internminnet redusert fra 4 GB til 512 MB.

Pro-modellen har også mulighet for å sende skjermbildet til en TV, men kabelen du trenger for å få dette til følger ikke med.

Enkelte nettbutikker annonserer nå Touch Pro til priser like under 6000 kroner. Vi snakker med andre ord om en relativt kostbar moro.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen