HTC Touch HD 2 har blitt benchmarktestet

Klikk for større bilde.
Klikk for større bilde.

På forumet XDA Developers har det dukket opp benchmark-resultater av HTC Touch HD 2 eller HTC Leo, som ennå ikke er ofisielt lansert men som har vært sterkt representert på mobilnettsteder verden over i det siste. 

Benchmark-tester viser hvor rask en telefon er i å utføre bestemte oppgaver. Med tanke på at HTC Leo skal ha et Qualcomm Snapdragon-brikkesett med klokkehastighet på 1 GHz, har det vært forventet at den skal være rask. 

Ligger langt foran dagens mobiler

Benchmarkresultatene ligger et imponerende godt hakk foran dagens telefoner, og er sammenlignet med HTC Touch HD. Touch HD har Qualcomm MSM7201A-brikkesettet med 528 MHz klokkehastighet. 

Resultatene fra SPB Benchmarks viser store forbedringer i prosessorhastigheten, men filsystemet har også blitt raskere enn i tidligere telefoner. Blant annet skriver Leo til minnet 63 prosent raskere enn Touch HD, leser 400 prosent raskere og kopierer 42 prosent raskere. 

På større filstørrelser er forbedringene 128 prosent på skriving, 121 prosent på lesing og 94 prosent på kopiering.

Telefonen leser også sine egne databasert 361 prosent raskere enn forgjengeren, og resultatene viser også betydelige forbedringer i grafikken. 

SPB Benchmark viser forøvrig at telefonen har fått kodenavnet HTC HD T8585.

Bedre grafikkmotor

For å måle grafikkmotoren på en bedre måte har det blitt brukt Matrix Trailers med Core Player. Touch HD klarte å vise 1,32 Mbps viste Leo hele 3,77 Mbps. Forbedringen i 3D er på over 300 prosent i alle tilfeller. Leo har også fått flere Open GL-utvidelsespakker. 

Du kan se alle resultatene på wmpoweruser.com.

(Kilde: wmpoweruser.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen