HTC stopper Honeycomb-utrulling

HTC stopper Honeycomb-utrulling

Fant feil i oppdateringen til Flyer.

HTC kom tidligere denne uken med en gladmelding om at Honeycomb-oppdateringen til nettbrettet HTC Flyer var på vei ut til butikk. Men om du er en av dem som forgjeves har forsøkt å laste ned oppdateringen, så er det hverken deg eller nettbrettet ditt det er noe galt med.

HTC bekrefter nå at ikke alt har gått helt knirkefritt. I en e-post til Mobilen.no skriver en representant for HTC at selskapet har støtt på noen utfordringer som må løses. Samtidig heter det at HTC regner med å kunne gjenoppta utrullingen ganske snart.

Honeycom til Flyer sendes ut som FOTA, hvilket betyr at du ikke trenger å koble deg til en PC for å oppdatere. Samtidig anbefaler HTC alle som har 3G-versjonen av brettet å bruke Wi-Fi når oppdateringen skal lastes ned.

Med Honeycomb på HTC Flyer får du et nettbrett med et brukergrensesnitt som er tilpasset nettbrett. Honeycomb erstatter Gingerbread, som er en versjon primært tilpasset mobiltelefoner.

HTC Flyer er et 7-tommer nettbrett som du kan bruke en egen digital-penn på, i tillegg til vanlig berøring. Da vi testet brettet var vi såpass fornøyd med skapningen at vi spurte oss om ikke dette måtte være kongen av nettbrett i lommeformat.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen