HTC starter sosial skogsbrann

Den Android-baserte mobilen ser ut til å rette seg mot ungdom, og satser hardt på å integrere sosiale nettverk i telefonen. HTC selv beskriver Wildfire som en HTC Desire for et yngre publikum.

- Dagens sosiale nettverk er et essensielt forum for vennskap med mer enn 400 millioner brukere, der mange er unge voksne, som aktivt deler livene sine med vennene sine gjennom Facebook. HTC Wildfire gjør HTC Sense-opplevelsen tilgjengelig for unge mobilbrukere for første gang. Den samler all kommunikasjon på ett sted, enten det er Facebook, Twitter, tekstmeldinger, bilder eller e-post, og sørger for at du aldri er langt unna samtalen og alltid holder kontakten med vennene dine, sier Florian Seiche, viseadministrerende direktør for HTC EMEA, i en pressemelding.

Les også: Vi tester markedets beste mobil.
Les også: 
HTC Mini - en liten kraftpakke.

I tillegg inneholder hver kontakt som vises i HTC Wildfires adressebok en tråd med fersk kommunikasjon med den personen, inkludert når du sist snakket med personen, nylige tekstmeldinger og e-post, og oppdateringer på sosiale nettverk. Når vennene dine ringer, viser HTC Caller ID profilbildet deres på Facebook og de siste oppdateringene, samt en påminnelse om bursdagen deres dersom denne nærmer seg.

Et nytt miniprogram for deling av applikasjoner, gjør at HTC Wildfire lar deg anbefale et program gjennom e-post, tekstmelding eller sosiale nettverk. Vennene dine vil motta en link som gjør at de finner applikasjoner på Adroid Market med et enkelt klikk og kan laste det ned til telefonen sin.

Det kommer tydeligvis som et svar på kritikken mot Android Markeds uoversiktelige struktur.

- Vi forstår at mennesker trenger en bedre måte å navigere seg gjennom de titusener av applikasjoner som for tiden er tilgjengelig på Android Market, sier Seiche.

Blant de mer tekniske løsningene i Wildfire finner vi en 3,2 tommers kapasitiv trykkfølsom skjerm, et fem megapikslers kamera med autofokus og LED-blits, en 3,5 mm lydplugg lar deg koble til egne øreplugger, og støtte for microSD minnekort gir lagringskapasitet opp til 16 GB. Se faktaboksen til høyre for alle spesifikasjonene.

Telefonen kommer på markedet i løpet av høsten, men prisen er foreløpig ikke kjent.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen