HTC Shift – ventetiden snart over

Den lille bærbare PC-en med EDGE og Super-3G kan være i butikk i løpet av neste måned. Det sier HTCs mann i Norge, Pål Marius Christiansen til Mobilen.no. Etter at HTC første gang viste Shift for ett år siden, har problemene stått i kø. Det har ført til en rekke utsettelser. Nå legges imidlertid siste hånd på verket, og i løpet av en drøy uke skal den endelige programvaren være klar.

Da vi testet en tidlig versjon av Shift lot vi oss begeistre av det gode tastaturet og muligheten for å kjøre fullverdig Windows Vista på en maskin i lommestørrelse. Men vi kunne heller ikke unnlate å legge merke til at det tok svært lang tid å starte opp vidunderet i Vista-modus. Nå er Origami 2.0 på plass, og dermed er trolig også den sendrektige bootingen historie.

Mini-PC
HTC Shift skiller seg fra ordinære bærbare PC-er på flere områder. En ting er at den er liten, men i tillegg kan den altså kjøre Windows Mobile, noe som gjør det mulig å sjekke e-post og avtaler på sekunder. Windows Mobile starter nemlig med det samme du tenner maskinen. I tillegg har Shift trykkfølsom skjerm, innbygget 3G med HSDPA (Super 3G) og WiFi. På den annen side må du klare deg uten innbygget CD/DVD-stasjon.

Nøyaktig lanseringsdato er ikke klar, men trolig vil Shift være i butikk om ca en måned.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen