HTC regner med stor vekst

Annonsør­innhold
Les hele saken »
I en stor lekkasje for en uke siden dukket blant annet denne HTC-modellen opp, og fremstår som en Touch HD med tastatur.
I en stor lekkasje for en uke siden dukket blant annet denne HTC-modellen opp, og fremstår som en Touch HD med tastatur.

Mens Sony Ericsson møter sterk motvind fra flere himmelretninger, er smarttelefonprodusenten HTC svært positiv for resten av det inneværende året. Selskapet sier at det kan stå litt dårlig til med inntektene i den nærmeste fremtiden, men med langt bedre utsikter for resten av året.

Peter Chou, administrerende direktør i HTC, forutser en tosifret prosent økning i inntektene - altså at selskapet skal tjene mer enn ti prosent mer penger i år enn i fjor. I 2008 tjente selskapet 28,65 prosent mer enn i 2007, og store deler av æra for det går til selskapets Android-telefon G1. 

Ny Android-mobil i februar?

På mobilverdenens lanseringsfest 16.19. februar, også kalt Mobile World Congress, kan vi dermed forvente sterk prestasjon fra HTC. Blant annet sies det nå at en Android-telefon kan lanseres på den verdenskjente mobilmessa.

En stor lekkasje fra HTC som nylig preget nyhetsbildet, viser også at HTC har en rekke spennende modeller på lur. Blant annet en oppfølger til Touch Diamond og en Touch HD med fulltastatur. 

Se lekkasjen her »

(Kilde: moconews.net)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen