HTC oppgraderer flaggskipet

Den relativt store HTC-mobilen X7500, får nå sin arvtaker med navnet X7510. Forskjellene mellom den gamle og den nye versjonen går i første rekke på minnekapasitet og tastaturutforming.
I tillegg til dette har HTC gitt den nye PDA-moilen samme berøringsfunksjonalitet som i sine Touch-modeller. Det betyr at du kan kontrollere mobilen med ulike fingerstrøk på skjermflaten. Menyene er også mer lik de vi har sett på Touch, med HTCs egen HTC Home som utgangspunkt.

Minnet i X7510 er på 16 GB, det dobbelte av forgjengeren. Prosessorhastighet og grafikk-kort er uendret. Den nye modellen har de samme målene som forgjengeren, men er med sin vekt på 375 gram 16 gram tyngre enn X7500.

3,5 mm håndfri
På den nye modellen bruker du 3,5mm-utgangen til håndfri med mikrofon. Dermed kan du bruke håndfri og lader samtidig. På X7500 er det også 3,5mm lydutgang, men her er håndfriløsningen knyttet til USB-porten, som også er ladeport.

Batterikapasiteten er oppgitt til å være 6 timer i GSM-samtale, 5 timer i 3G-samtale og 2 timer med videosamtale. Dette er en svak økning i forhold til x7500, men vi vet ikke helt om vi stoler på tallene. X7510 har ifølge HTC et mindre batteri (2100 mAh) enn X7500 (2200 mAh). Merk at batteritiden gjelder for samtaler med slukket skjerm.

Vår erfaring med X7500 tilsier at apparatet har overraskende god batterikapasitet når den brukes som telefon, men at batteriet raskt tappes om du ser film, benytter WiFi eller aktiverer den innbygde GPS-modulen.

Les også:

- Supersmarting fra HTC
- Mobiltelefonenes sveitserkniv
- Mer touch til HTCNorges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen