HTC med Omnia HD-killer?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Samsung fikk mye oppmerksomhet på mobilmessen Mobile World Congress der de blant annet lanserte Omnia HD med stor trykkskjerm og mulighet for å vise video via TV-en din i HD-oppløsning (720p).

Nå har det lekket et faktaark for en rekke HTC-modeller der HTC Superstar utmerker seg som en svært kraftig modell som ikke har vært på ryktebørsen tidligere.

Superstar har en 3,7 tommer stor skjerm med 800 x 480 pikslers oppløsning. Telefonen skal ha en HDMI-utgang, slik at du kan koble den rett til TV-en din. 

Nykommeren skal ha Nvidia AP16-brikkesett med 600 MHz klokkehastighet. Dette åpner for at mobilen spiller av video i HD-oppløsning, og det tillater at HTC kan inkludere et 12 megapikslers kamera med bildestabilisering. 

Superstar skal kjøre Windows Mobile 6.5, som er det nyeste mobiloperativsystemet fra Microsoft.

HTC Thoth får 1 GHz

En annen kraftig modell, som det også har gått rykter om tidligere, er HTC Thoth eller Athena 2. Ifølge faktaarket skal denne modellen ha et Qualcomm 8250-brikkesett med 1000 MHz klokkehastighet. 

Ryktene skal ha det til at telefonen har en 4,8 tommer stor skjerm, og det nye faktaarket legger til at oppløsningen er 800 x 480 piksler. Operativsystemet skal være Windows Mobile 6.5.

Ellers består faktaarket av en rekke mobiler med Windows Mobile 6.1.

(Kilde: mobil.se, unwiredview.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen