HTC med nye mobiler neste uke

HTC med nye mobiler neste uke

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Det er tydeligvis populært å gå på presseturné om dagen. Apple kjørte sin europeiske lanseringsshow i England, Tyskland og Frankrike for kort tid siden. Nå skal HTC ut på veien. På mandag neste uke har de et pressemøte i England, for så å ta turen til Tyskland tirsdag 2. oktober. Nå spekuleres det i hvilke mobiler som dukker opp.

For de fleste regner med at selskapet vil presentere flere nye Windows Mobile-baserte mobiler. Kanskje HTC vil presentere noen av de modellene det har gått rykter om i det siste, som Kii, Omni og Polaris.

Les også:

- Mens vi venter på Kaiseren
- Se høstens HTC-nyheter
- Supermobil fra HTC

De tre modellene

Veldig lite er kjent om Kii, men mange tror denne vil være en av modellene som presenteres den 1. oktober. Mobilen ble kjent etter at en profil på nettsiden til Bluetooth Special Interest Group avslørte den. Bortsett fra støtte for Bluetooth 2.0+EDR er det imidlertid ikke noe vi vet om denne.

Omni skal være oppfølgeren til den store mobilen HTC Universal. Blant spesifikasjonene til denne modellen kan vi finne innebygd GPS, HSDPA og VGA-skjerm (640 x 480 punkter). Kameraet skal ha en oppløsning på 3,1 megapiksler.

Polaris skal være den tredje mobilen som det ryktes om. Denne har også både VGA-skjerm og innebygd GPS. I tillegg har firebåndsmobilen støtte for både EDGE og HSDPA. Operativsystemet på denne mobilen skal være Windows Mobile 6 Pro.

Dette er i hvert fall ryktene det spekuleres i på nettet om dagen. Følg med på Mobilen i neste uke. Vi kommer med HTC-nyhetene så fort pressemøtet er holdt.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen